Informácie k jarnému pochodu HP dňa 20.4.2013

12.04.2013 10:24

Pekný deň vám všetkým prajem, 

 

ako som sľúbil, tak po organizačnej schôdzi vás idem informovať o dôležitých veciach, ktoré sa na tejto schôdzi dohodli. 

 

Štart podujatia je už klasický a nič sa na ňom nezmenilo: 7:00-9:00 zastávka na železničnej stanici. Prosím všetkých aby boli organizovaní, aby tam nevznikali zbytočné tlačenice. 

Tak isto veľmi dôležitá informácia. Takáto akcia, napriek nezištnému organizačnému úsiliu, stojí nemalé peniaze. Preto sme sa v minulom roku rozhodli pristúpiť k zavedeniu štartovného vo výške 0,5€ na osobu (deti samozrejme neplatia). Ako ste si mohli všimnúť tak v rokoch 1983-1985 sa tak isto vyberalo štartovné a to vo výške 5 Kčs. V tej dobe to bola hodinová mzda pre väčšinu ľudí. Keď by sme to si to prerátali na dnešnú dobu, tak by to vychádzalo 3,9€. 

Všetky peniaze, ktoré sa vyberú sa automaticky spotrebujú na autobusy pre vás. Takže vás v mene všetkých prosím, ak sa dá, tak obetuje aj viac ako 0,5€. Je to pre dobro veci. Ďakujem veľmi pekne za pochopenie.

 

Cieľ podujatia je klasicky na Havrane. Cieľ sa oficiálne otvára o 10:30 a zatvára sa o 16:00. V minulých rokoch sa často stáva, že veľmi veľa ludí prichádza aj o 17:30 na Havran. Môže sa veľmi ľahko stať, že už tam nikto nebude, a vy sa budete musieť dopraviť do HC na vlastné náklady. Takže vás prosím o dochvíľnosť, aby sme všetci úspešne prišli do cieľa. 

 

Kontrola samozrejme bude aj na Ovčej skale a veľmi sa na vás teši :)

Tak isto ako po minulé roky je zabezpečené občerstvenie v Harley pabu (Patagonia). 

Zaujímavosťou je aj otvorenie náučného chodníka v časti Sedliská. Táto udalosť je organizovaná mestom Hlohovec a Gymnáziom Hlohovec. Využite túto možnosť a navštívte chránené územie v našom bezprostrednom okolí. 

Tak isto tu prikladám autobusy z Havrana do Hlohovca, a tiež popisy trás. Podľa informácií od kompetentých sú všetky trasy preznačené, takže by nemal byť problém bezproblémov trafiť :) 

 

Banka,,Havran-Hlohovec (1).pdf (115 kB)
Pochod HP - POPIS TRASY B - nový, od 2013-04.doc (27,5 kB)
Pochod HP - POPIS TRASY C - nový, od 2013-04.doc (27,5 kB)
Pochod HP - POPIS TRASY D - nový, od 2013-04.doc (28,5 kB)
 

ďakujem veľmi pekne za pozornosť a verím, že sa s väčšinou z vás vidíme v cieli (budem tam aj keby traktory padali). Niekto vám predsta musí davať tie razítka :D 

V prípade akýchkoľvek ďaľsích informácií ma pokojne kontaktujte.

 

P.S.: Verím, že sme všetci priateli prírody, a tak sa budeme k nej aj správať. 

 

Horám zdar :)

 

Späť